• żeberka roztocze żeberka roztocze
    48

    Pieczone żeberka wieprzowe

    podawane z frytkami stekowymi, sosem barbecue i surówką z białej kapusty 

  • 44

    Kotlet schabowy

    w chrupiącej panierce, podawany z ziemniakami puree i zasmażaną kapustą 

  • 58

    Jagnięcina sous vide

    podawana z opiekanymi ziemniakami, sezonowymi warzywami i sosem z czarnej porzeczki

  • 110

    Stek z polędwicy wołowej filet mignon

    podawany z frytkami stekowymi, szaszłykiem z pieczonych warzyw i sosem z zielonym pieprzem 

  • 44

    Filet z kurczaka

    podawany z ziemniaczanym puree, warzywami z pieca i sosem demi-glace

  • kaczka roztocze kaczka roztocze
    68

    Pierś z kaczki

    podawana ze złocistymi kopytkami, zasmażanymi buraczkami, karmelizowanym jabłkiem i sosem żurawinowym 

  • 32

    Nuggetsy z kurczaka ( dla dzieci )

    kawałki kurczaka panierowane w panco, podawane z frytkami i ketchupem 

  • 56

    Filet z dorsza

    posypany ziołową kruszonką, podawany z perłową kaszą kuskus, pomidorkami cherry, groszkiem cukrowym i oliwą szczypiorkową

  • 30

    Pierogi ruskie

    gotowane lub opiekane, podawane ze śmietaną lub skwarkami. 

  • 36

    Pierogi z dziczyzną i kapustą

    gotowane lub opiekane, podawane z sosem grzybowym 

  • 28

    Pierogi z kaszą gryczaną i serem

    gotowane lub opiekane, podawane za śmietaną lub skwarkami

  • pierogi zamosc, roztocze pierogi zamosc, roztocze
    48

    Korytko opiekanych pierogów

    z dziczyzną i kapustą, ruskie, z kaszą i serem, podawane ze śmietaną, skwarkami i sosem grzybowym 

  • 48

    Czarny makaron tagliatelle

    z krewetkami, pomidorkami cherry, rukolą, oliwą z oliwek, serem Grana Padano i dodatkiem chili i czosnku

  • 44

    Tagliatelle w sosie z pieczonej dyni

    szpinakiem pomidorkami cherry, prażonymi pestkami dyni i serem Grano Padano

  • 46

    Sałatka Meksykańska

    duet sałat, grillowany kurczak, panierowana mozarella papryka, kukurydza, czerwona fasola, grzanka czosnkowa, pikantna salsa pomidorowo-bazyliowa 

  • 44

    Sałatka Kozia

    rukola, kozi ser, gruszka,owoce granatu, orzechy, miodowy sos vinegret

  • 44

    Sałatka cezar

    sałata rzymska, kurczak, majonezowy sos z anchois, grzanki, ser Grana Padano 

  • 42

    Kotleciki z ciecierzycy

    podawane z perłową kaszą kuskus, groszkiem cukrowym, młodym szpinakiem, humusem, i sosem vinegret 

     

  • 38

    Warzywa z pieca

    brokuły, marchewka, cebula, papryka, ziemniaki i cukinia podane z jogurtowo-ziołowym sosem

⋮ Menu
× Close