- Dania regionalne
- Dzikie Roztocze
- Przystawki ciepłe
- Przystawki zimne
- Zupy
- Dania główne
- Napoje zimne
- Napoje gorące
- Karta Deserów
- Karta Drinków
-
48 zł
Pieczone żeberka wieprzowe
w marynacie miodowo-musztardowej, podawane z frytkami stekowymi, sosem barbecue i surówką z białej kapusty
-
42 zł
Kotlet schabowy
w chrupiącej panierce, podawany z ziemniakami z koperkiem i mizerią
-
56 zł
Jagnięcina sous vide
podawana z opiekanymi ziemniakami sezonowymi warzywami i sosem z czarnej porzeczki
-
98 zł
Stek z polędwicy wołowej filet mignon
podawany z frytkami stekowymi, grillowaną papryką i cukinią oraz sosem z zielonym pieprzem
-
42 zł
Filet z kurczaka
podawany z ziemniaczanym puree, brokułami, marchewką, cukinią i sosem pieczeniowym
-
64 zł
Pierś z kaczki
podawana ze złocistymi kopytkami, zasmażanymi buraczkami, karmelizowanym jabłkiem i sosem żurawinowym
-
28 zł
Nuggetsy z kurczaka ( dla dzieci )
kawałki kurczaka panierowane w panco, podawane z frytkami i ketchupem
-
54 zł
Filet z dorsza
posypany ziołową kruszonką, podawany z pęczakiem warzywami ratatuj i oliwą szczypiorkową
-
58 zł
Pieczony pstrąg z Bondyrza
przyprawiony świeżymi ziołami, podawany z opiekanymi ziemniakami i warzywami z pieca.
-
34 zł
Pierogi z dziczyzną i kapustą
podawane z sosem grzybowym (8 szt)
-
28 zł
Pierogi ruskie
podawane ze śmietaną lub skwarkami.
-
26 zł
Pierogi z kaszą gryczaną i serem
podawane ze śmietaną lub skwarkami
-
46 zł
Korytko opiekanych pierogów
podawane z sosami
-
48 zł
Czarny makaron Fusilli
z krewetkami pomidorkami cherry z dodatkiem chili i czosnku rukolą, oliwą z oliwek i serem Grana Padano.
-
42 zł
Tagliatelle z sosem gorgonzola
grillowanym kurczakiem, pomidorkami cherry bazylią i serem Grana Padano
-
38 zł
Tagliatelle z cukinią
młodym szpinakiem, pomidorkami cherry oliwą z oliwek i serem Grana Padano
-
42 zł
Sałatka Meksykańska
duet sałat, grillowany kurczak, panierowana mozarella papryka, kukurydza, czerwona fasola, grzanka czosnkowa, pikantna salsa pomidorowo-bazyliowa
-
38 zł
Sałatka cezar
sałata rzymska, kurczak, majonezowy sos z anchois, grzanki, ser Grana Padano
-
40 zł
Sałatka Grecka z arbuzem
rukola, arbuz, ser feta, ogórek ziarno słonecznika, czarne oliwki, sos vinegret
-
36 zł
Kotleciki z ciecierzycy
podawane z pęczakiem, warzywami ratatuj, humusem, młodym szpinakiem i sosem vinegret
-
32 zł
Talerz warzyw z pieca
(brokuły, marchewka, papryka, ziemniaki, cukinia) podany z jogurtowo-ziołowym sosem