• żeberka roztocze żeberka roztocze
    48

    Pieczone żeberka wieprzowe

    w marynacie miodowo-musztardowej, podawane z frytkami stekowymi, sosem barbecue i surówką z białej kapusty 

  • 42

    Kotlet schabowy

    w chrupiącej panierce, podawany z ziemniakami z koperkiem i mizerią 

  • 56

    Jagnięcina sous vide

    podawana z opiekanymi ziemniakami sezonowymi warzywami i sosem z czarnej porzeczki

  • 98

    Stek z polędwicy wołowej filet mignon

    podawany z frytkami stekowymi, grillowaną papryką i cukinią oraz sosem z zielonym pieprzem 

  • 42

    Filet z kurczaka

    podawany z ziemniaczanym puree, brokułami, marchewką, cukinią i sosem pieczeniowym 

  • kaczka roztocze kaczka roztocze
    64

    Pierś z kaczki

    podawana ze złocistymi kopytkami, zasmażanymi buraczkami, karmelizowanym jabłkiem i sosem żurawinowym 

  • 28

    Nuggetsy z kurczaka ( dla dzieci )

    kawałki kurczaka panierowane w panco, podawane z frytkami i ketchupem 

  • 54

    Filet z dorsza

    posypany ziołową kruszonką, podawany z pęczakiem warzywami ratatuj i oliwą szczypiorkową 

  • pstrag roztocze pstrag roztocze
    58

    Pieczony pstrąg z Bondyrza

    przyprawiony świeżymi ziołami, podawany z opiekanymi ziemniakami i warzywami z pieca. 

  • 34

    Pierogi z dziczyzną i kapustą

    podawane z sosem grzybowym (8 szt) 

  • 28

    Pierogi ruskie

    podawane ze śmietaną lub skwarkami. 

  • 26

    Pierogi z kaszą gryczaną i serem

    podawane ze śmietaną lub skwarkami

  • pierogi zamosc, roztocze pierogi zamosc, roztocze
    46

    Korytko opiekanych pierogów

    podawane z sosami 

  • 48

    Czarny makaron Fusilli

    z krewetkami pomidorkami cherry z dodatkiem chili i czosnku rukolą, oliwą z oliwek i serem Grana Padano. 

  • 42

    Tagliatelle z sosem gorgonzola

    grillowanym kurczakiem, pomidorkami cherry bazylią i serem Grana Padano

  • 38

    Tagliatelle z cukinią

    młodym szpinakiem, pomidorkami cherry oliwą z oliwek i serem Grana Padano

  • 42

    Sałatka Meksykańska

    duet sałat, grillowany kurczak, panierowana mozarella papryka, kukurydza, czerwona fasola, grzanka czosnkowa, pikantna salsa pomidorowo-bazyliowa 

  • 38

    Sałatka cezar

    sałata rzymska, kurczak, majonezowy sos z anchois, grzanki, ser Grana Padano 

  • 40

    Sałatka Grecka z arbuzem

    rukola, arbuz, ser feta, ogórek ziarno słonecznika, czarne oliwki, sos vinegret

  • 36

    Kotleciki z ciecierzycy

    podawane z pęczakiem, warzywami ratatuj, humusem, młodym szpinakiem i sosem vinegret 

     

  • 32

    Talerz warzyw z pieca

    (brokuły, marchewka, papryka, ziemniaki, cukinia) podany z jogurtowo-ziołowym sosem 

⋮ Menu
× Close