- Dania regionalne
- Dzikie Roztocze
- Przystawki ciepłe
- Przystawki zimne
- Zupy
- Dania główne
- Napoje zimne
- Karta Deserów
- Napoje gorące
- Karta Drinków
-
48 zł
Pieczone żeberka wieprzowe
podawane z frytkami stekowymi, sosem barbecue i surówką z białej kapusty
-
44 zł
Kotlet schabowy
w chrupiącej panierce, podawany z ziemniakami z koperkiem i mizerią.
-
58 zł
Jagnięcina sous vide
podawana z opiekanymi ziemniakami, sezonowymi warzywami i sosem z czarnej porzeczki
-
98 zł
Stek z polędwicy wołowej filet mignon
podawany z frytkami stekowymi, szaszłykiem z pieczonych warzyw i sosem z zielonym pieprzem
-
44 zł
Filet z kurczaka
podawany z ziemniaczanym puree, warzywami z pieca i sosem demi-glace
-
68 zł
Pierś z kaczki
podawana ze złocistymi kopytkami, zasmażanymi buraczkami, karmelizowanym jabłkiem i sosem żurawinowym
-
32 zł
Nuggetsy z kurczaka ( dla dzieci )
kawałki kurczaka panierowane w panco, podawane z frytkami i ketchupem
-
56 zł
Filet z dorsza
posypany ziołową kruszonką, podawany z perłową kaszą kuskus, pomidorkami cherry, groszkiem cukrowym i sosem limonkowym
-
62 zł
Pieczony pstrąg z Bondyrza
przyprawiony świeżymi ziołami, podawany z opiekanymi ziemniakami i warzywami z pieca.
-
36 zł
Pierogi z dziczyzną i kapustą
podawane z sosem grzybowym (8 szt)
-
30 zł
Pierogi ruskie
podawane ze śmietaną lub skwarkami.
-
48 zł
Korytko opiekanych pierogów
podawane z sosami
-
48 zł
Czarny makaron tagliatelle
z krewetkami, pomidorkami cherry, rukolą, oliwą z oliwek, serem Grana Padano i dodatkiem chili i czosnku
-
42 zł
Tagliatelle z zielonym pesto
pomidorkami cherry, bazylią i serem Grana Padano.
-
44 zł
Sałatka Meksykańska
duet sałat, grillowany kurczak, panierowana mozarella papryka, kukurydza, czerwona fasola, grzanka czosnkowa, pikantna salsa pomidorowo-bazyliowa
-
42 zł
Sałatka Grecka
sałata lodowa, ser feta, ogórek, pomidor, papryka, cebula, czarne oliwki, sos vinegret
-
42 zł
Sałatka cezar
sałata rzymska, kurczak, majonezowy sos z anchois, grzanki, ser Grana Padano
-
40 zł
Kotleciki z ciecierzycy
podawane z perłową kaszą kuskus, groszkiem cukrowym, młodym szpinakiem, humusem, i sosem vinegret