- Dania regionalne
- Dzikie Roztocze
- Przystawki ciepłe
- Przystawki zimne
- Zupy
- Dania główne
- Napoje zimne
- Napoje gorące
- Karta Deserów
- Karta Drinków
-
24 zł
Żurek roztoczański
gotowany na wędzonym boczku, z białą kiełbasą,gotowanym jajkiem, białym serem, chrzanem i pieczywem
-
28 zł
Piróg biłgorajski
Piróg biłgorajski z kaszą gryczaną, ziemniakami i białym serem smażony na maśle, posypany świeżym szczypiorkiem podawany z zsiadłym mlekiem
-
58 zł
Pieczony pstrąg z Bondyrza
przyprawiony świeżymi ziołami, podawany z opiekanymi ziemniakami i warzywami z pieca.
-
22 zł
Tarciuch ziemniaczany
okraszony wiejskimi skwarkami, posypany świeżym szczypiorkiem i podawany ze śmietaną