- Dania regionalne
- Dzikie Roztocze
- Przystawki ciepłe
- Przystawki zimne
- Zupy
- Dania główne
- Napoje zimne
- Napoje gorące
- Karta Deserów
- Karta Drinków
-
Espresso
aromat i smak zawarty w 30 ml
-
Doppio
podwójne espresso
-
Americana
espresso dopełnione wodą
-
Kawa Bailey’s
kawa z dodatkiem likieru i bitą śmietaną
-
Kawa po Wiedeńsku
czarna kawa z bitą śmietaną
-
Kawa po Irlandzku
kawa z Jameson Whiskey i bitą śmietaną
-
Latte
podwójne espresso z dużą ilością mleka
-
Latte Macchiato
espresso z dużą ilością spienionego mleka
-
Cappuccino naturalne
idealne połączenie espresso ze spienionym mlekiem
-
Espresso macchiato
espresso z plamką spienionego mleka
espresso with the spot of frothed milk -
Kawa mrożona z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną
Kawa mrożona z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną
-
Flat white
podwójne espresso z gorącym mlekiem
-
Herbaty Eilles
• czarna
• Earl Grey
• miętowa
• zielona
• zielona z maracują
• herbata z kwiatem aloesu -
Herbata rozgrzewająca
czarna herbata z imbirem, goździkami, cytryną, pomarańczą i sokiem malinowym
-
Czekolada na gorąco
Czekolada na gorąco
-
Czekolada na gorąco z piankami
Czekolada na gorąco z piankami
-
Czekolada na gorąco z wiśniami i bitą śmietaną
Czekolada na gorąco z wiśniami i bitą śmietaną